Lezingen

Lezingen

Iedere laatste vrijdag van de maand zijn er interessante lezingen.
Tijd: 20.00 tot 22.00  Welkom vanaf 19.30
De entree is (meestal) 10 euro. Dit is inclusief thee en
koffie.
Graag tijdig opgeven via bellefleur@kpnmail.nl of 06-48575067

 

27 september 2019  Lezing Innerlijk Leiderschap – jouw weg naar vrijheid!
door Oene Hofman

Door de eeuwen heen is leiderschap altijd een bepalende factor geweest voor het welzijn van familie, stam of volk. Sommige leiders, zoals Alexander de Grote, hebben een enorme invloed gehad op een groot deel van de toenmalig bekende wereld. Maar de mens zelf heeft eigenlijk ook leiderschap nodig over haar/zijn eigen leven. Dit noemen we Innerlijk Leiderschap. Innerlijk Leiderschap is het vermogen om leiding te geven aan je eigen leven. Het vermogen om je leven zodanig vorm te geven dat dit het beste past bij je eigen talenten, vaardigheden, eigenheid én passie.
In deze lezing gaan we in op het belang van Innerlijk Leiderschap. En hoe je met zelfinzicht en bewustwording dit kunt ontwikkelen. Hoe dit kan leiden tot een steeds grotere (innerlijke) vrijheid. Het gaat hierbij ook om het besef of je je eigenheid en oorspronkelijkheid wel kent of die weer kan (her)vinden. Wat is de rol van intuïtie en geestkracht daarbij. Wat is het belang om meer in je welzijnscentrum te zijn. 
De volgende vragen komen dan op:
–  Wat is eigenlijk de eigenheid en oorspronkelijkheid van de mens?
–  Hoe kan ik het weer terug krijgen?
–  Wat is mijn passie, waar word ik warm en enthousiast van?
–  Waarom zit ik niet automatisch in mijn welzijnscentum als iedereen die heeft? 
–  Wat moet ik doen om mijn Innerlijk Leiderschap op te eisen?

Na de lezing heb je inzicht gekregen in de kracht van innerlijk leiderschap. En wat jij daarmee kan doen in jou eigen leven en de wereld om je heen. Wie hier echt mee aan de slag gaat, zal in dit proces al merken dat leiderschap dat zich ontwikkeld heel goed benut kan worden in de buitenwereld. De wereld schreeuwt om inspirerende en bezielde mensen (leiders) Omdat het echt anders kán!

Oene Hofman is bewustzijnscoach, transitiebegeleider, verbinder en inspirator. Hij is een inspirerend spreker over bewustwording en Innerlijk Leiderschap. Door te spreken vanuit zijn hart(sbewustzijn) ontstaat er een unieke sfeer en eigenheid waardoor je de woorden voelt binnenkomen en in je resoneren. Diverse persoonlijke ervaringen hebben hem een dieper inzicht gegeven over de ware schoonheid ven de mens en haar relatie met elkaar en de kosmos.

Oene woont in Dokkum (Frl) en is getrouwd met zijn levensmaatje Jenny van der Veen.
Is opa van drie prachtige kleinzoons die tevens zijn hart(sbewustzijn) verder hebben geopend alleen al door hun aanwezigheid en wie ze zijn. 
Hij heeft een Praktijk voor Innerlijk Leiderschap www.praktijkvoorinnerlijkleiderschap.nl
Tevens beheren ze de website www.spiritueelfriesland.nl  Dit is een particulier initiatief om mensen die met gezondheid en bewustwording bezig zijn, en anderen die dit nodig hebben, met elkaar te verbinden.
Oene is ook voorzitter van Stichting In-zicht te Joure, waarbij het verwerven van inzicht op het gebied van gezondheid en bewustzijn centraal staat. www.in-zicht.nl


25 oktober 2019
  Lezing Silver van Lohuizen
Vrij, blij en bewust leven met de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s

Deze kalender helpt je om af te stemmen  op de natuurlijke ritmes van het leven, die in harmonie zijn met de aarde, de zon, de maan, de sterren, met de natuur en met alles wat leeft. Elke dag en elke periode heeft een eigen energie en eigen mogelijkheden tot groei. Het is niet moeilijk en je ontdekt al snel hoe het natuurlijke ritme verbonden is met je eigen leven en de dingen die daarin gebeuren. 

25 oktober is de eerste dag van 52 dagen die in het teken van transformatie staan. Een intense energie periode! Inspiratie en meditatieve momenten, ondersteund door de warme klanken van de indiaanse kiowa love flute, nodigen je uit om te voelen hoe je dat in je eigen leven herkent en hoe je er positief voor jezelf mee kunt werken.
Herkenning helpt je om de druk van de agendatijd los te laten, en te ontspannen in het vertrouwen dat alles op de juiste tijd en de juiste plaats gebeurt. Hoe meer je ontspant, hoe meer synchroniciteit je zal ervaren, je intuïtie zal sterker worden en je zal je steeds meer deel gaan voelen van het grotere geheel. Er komt (meer) ruimte om te voelen wie je diep van binnen echt bent en om de diepgang en rijkdom van je innerlijke wereld te ervaren. Juist dáár ligt je kracht en creativiteit en vind je de moed om keuzes te maken vanuit je hart. 

Je maya geboorte-energie

De energie van jouw geboortedag is je Maya geboorte-energie. Je leert hoe je die op eenvoudige wijze kunt uitrekenen. Dat geeft je natuurlijk nog veel meer inzicht, herkenning en bevestiging.

Je nieuwe regenboogperspectief

In deze jaren vindt een grote verschuiving in de energie plaats die je vanuit je geboorte-energie in 7 stapjes naar een nieuw perspectief brengt: het  regenboogperspectief!
Dit perspectief opent een heel nieuwe verruimde waarneming en dimensie van zijn,
waardoor je makkelijker loskomt van oude patronen en overtuigingen. Het activeert je lichtkracht en geeft je de positieve energie om je hart te volgen en je visie waar te maken. Alle Mayazonnen ondersteunen je om te doen wat je moet doen!

Een inspirerende avond voor iedereen die meer wil weten over de universele kennis en wijsheid van de Maya’s. Ook als je al bekend bent met de Tzolkin zal deze avond je nieuwe waardevolle inzichten geven!
Silver van Lohuizen schreef 5 boeken over de Tzolkin, de Maya astrologie en het Maya Kristalbewustzijn en het volgende is in de maak. Het is haar passie om deze kennis op eigentijdse wijze toegankelijk te maken voor iedereen. Carla Knijn-Voerman maakt de prachtige illustraties voor de boeken en is mede inspirator.  Daarnaast maakt Silver ook persoonlijke Maya Kristalboeken op maat, met daarin de volledige persoonlijke horoscoop/blauwdruk en inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven. 
www.kristalboeken.nl


29 november 2019
  Lezing Het mysterie van de Bosnische piramides, een update!
door Aafke Douma en Rob Heiligers

Bosnische Piramide Energie 
 
Velen hebben er nog nooit van gehoord, anderen kennen de geruchten rond Bosnische piramides, sommigen zijn er in levende lijve naartoe geweest. 
Wij wilden het ook zelf ervaren en reisden eind september 2016 naar de Vallei van de Piramides nabij Sarajevo in Bosnië Herzegovina. Daar deden we ‘mediamiek onderzoek’, hierbij nauw ondersteund door ontdekker dr Sam Osmanagich. Inmiddels verbleven we al met vele groepen in en rond Visoko. We zijn in juni en september 2019 weer in Bosnië. 

Mysterie

Waarom spreekt deze plek op de Balkan ons zo aan? Omdat het een tastbaar NATUURLIJKe locatie is waar zich momenteel mysterieuze en wonderlijke zaken afspelen. 
Er staan meerdere piramides die hoger zijn dan die in Egypte! En die piramides blijken een ‘energetisch actieve werking’ te hebben: vitaliserend en bewustzijnsverruimend. Ondergrondse tunnels hebben helende kwaliteiten, en de lucht daar diep onder de grond is frisser dan op een bergtop! Ook is het een unieke plek omdat wetenschappers en intuïtief ingestelde mensen (zoals wij) er naadloos samenwerken onder de noemer ‘spirituele wetenschap’.

Lezing

We hebben een interactieve lezing gecreëerd met verhalen, foto’s, filmpjes, meditaties rond onze reis: HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES. Dit met inspirerende instemming van dr Sam Osmanagich (de ontdekker van de piramides) met hem uiteraard in een eervolle hoofdrol. De artikelen in VRUCHTBARE AARDE zijn voor een breed publiek geschreven, in deze lezing kunnen we overal veel dieper op ingaan. De meditaties blijken ook een sterk helende werking te hebben.

Wij zijn zeer onder de indruk van wat zich in de Vallei van de Piramides allemaal afspeelt. Aafke heeft daar met haar mediamiek talent zeer heldere informatie doorgekregen, die we graag willen delen. Onze motivatie is om middels ons verhaal bij te dragen aan ‘wereldbewustzijn’. Neem voor meer info contact op via info@robheiligers.nl
of kijk op de website www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl 


Aafke Douma & Rob Heiligers

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.