16 september Pompoenmarkt met knotsgek kinderprogramma, live muziek en heerlijke hapjes

 

Op 16 september organiseert Bellefleur weer een gezellige pompoenmarkt aan de Boskwei 6 in Siegerswoude.

Er zijn dit jaar meer dan 70 soorten pompoenen en kalebassen gezaaid in alle mogelijke groottes, vormen en smaken. Dankzij de warmte van de laatste weken de kwaliteit van de pompoenen dit jaar uitstekend. Er is dan ook voor iedereen wel wat van zijn gading te vinden.

Verder mooi opgemaakte houten kistjes met diverse pompoenen, streekproducten zoals wâldbeantsjes en reade krobbe, diverse soorten pompoen- en andere jam, inmaak uit eigen tuin. enz enz.

De markt is open vanaf 10 uur en er zijn die dag diverse optredens van Marka van Bekkum en Jan Fokkema die met o.a. blokfluit en gitaar en tweestemmige zang diverse bekende liedjes ten gehore brengen.

We serveren heerlijke huisgemaakte pompoensoep met vers gebakken brood, pompoen quiche, pompoenpannenkoeken en heerlijke pompoentaart!! Ook zijn er verschillende soorten pompoenjam om te proeven.

Voor de kinderen zijn er de hele dag workshops pompoen versieren begeleid door Jessica de Vries van Out of the Box Events en worden er marshmallows geroosterd boven een vuurtje.

Voor pompoenen zijn we dagelijks tussen 14:00 en 18:00 of op afspraak geopend. 06-48575067 of 0512-302977

pompoen en kalebassenmarkt

pompoenmarkt Bellefleur 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.