20 juli OPEN TUIN met Roos Galjaard gratis entree aanvang 14:30

Roos GaljaardKomende zondag is er weer een OPEN TUIN met deze keer een muzikale.bijdrage van Roos Galjaard.  Vorig jaar gaf ze samen met cellist Sebastiaan Wiering een prachtig concert op een hete zondagmiddag in juli onder de beschaduwde boog naar de vuurplek. Helaas is Sebastiaan dit jaar verhinderd, dus komt Roos alleen haar prachtige nummers vertolken. De entree is deze keer gratis al is een vrijwillige bijdrage voor de muziek natuurlijk welkom.
Roos Galjaard
Begonnen in Gouda als straatmuzikant heeft zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk-Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Roos is a singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden.Roos bracht 3 cds uit met haar band Gather Roses (de laatste, getiteld “As the sun will guide me home” kwam in december 2011 uit). In juni 2010 was de release van een solo album (I am Water).

“Een Iers folkgevoel. Dat ontstaat vanzelf als je de plaat I Am Water van Roos Galjaard opzet. Toch komt deze dame ‘gewoon’ uit Groningen. De bundeling van liedjes die de artieste de afgelopen jaren schreef, roept een zeer intiem sfeertje op. Haar stem is een voornaam wapen, de akoestische instrumenten ondersteunen dat wapen op subtiele wijze. Met recht een pure verzameling van enkele blinkende muzikale prachtpareltjes” (Platomania Oktober 2010)

“Interessante soloplaat….soms erg prachtige songs die vooral opvallen door fraaie arrangementen en het gebruik van niet-alledaagse instrumenten” (FRET november 2010)
Voor meer informatie, agenda en muziek: ga naar www.roosgaljaard.nl.
Ida de Vries en Romke Wijma
Theeschenkerij Bellefleur
Boskwei 6
9248KZ Siegerswoude
0512-302977 06-48575067

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.