21 september OPEN TUIN met popduo Weima en van der Werf bij Bellefleur

Op zondag 21 september de laatste OPEN TUIN van het seizoen 2014 met muzikale inbreng van het bekende popduo Reinout Weima en Anno van der Werf.
Je kunt heerlijk rondkijken in de mooie tuin en mocht het weer iets minder zijn dan is er voldoende gelegenheid binnen iets lekkers te nuttigen in de gezellige theeschuur.
Op deze dag is er voor de liefhebbers na afloop een gratis kop heerlijke pompoensoep met zelfgebakken brood. Ook zijn er volop pompoenen en kalebassen van eigen teelt te koop.
Aanvang 14:30 Entree € 7,50

Weima___Vd_Werf_2_J_203734k-522x391Weima & vd Werf toert sinds de zomer van 1996 langs het (voornamelijk) Noord Nederlandse popcircuit en heeft inmiddels al een behoorlijke naam opgebouwd. Zo zijn er inmiddels vier cd’s – waarvan drie met (deels) eigen Engelstalig werk – en een cd single (landelijke airplay!) op de markt gebracht Ook heeft het duo enige radio-optredens (o.a. Omrop Fryslân en Radio 5) en tv-optredens (Omrop Fryslân, Omroep Drenthe en tv Noord) verzorgd. Zo’n 150.000 mensen hebben inmiddels kennis gemaakt met het duo tijdens live optredens. Weima & vd Werf beheersen de truc en weten wat te doen met het publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op het publiek die zij on the road mogen begroeten…
Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal na zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld en de show loopt snel door … Beatles, Stealer’s Wheel, Stones, Kinks en diverse soulhelden worden afgewisseld met moderner werk van o.a. Crowded House, Jack Johnson, Milow en Coldplay en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.
Klik hier voor een impressie of kijk op www.weimavdwerf.com voor meer informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.