24 februari 2017 ‘De reis van de reïncarnerende ziel’ door Maarten Oversier

Aanvang lezing: 20.00  Welkom vanaf 19.30
Opgave: bellefleur@kpnmail.nl of 06-48575067
Kosten: €10,- inclusief thee en koffie.

Maarten Oversier is reïncarnatietherapeut en sjamaan. Hij heeft diverse leraren gehad, waaronder stamoudsten en medicijnmannen uit de Noord Amerikaanse en
Canadese Indiaanse bevolking.

Reïncarnatie betekent dat wij, mensenwezens, vanuit onze Ziel op reis zijn door verschillende dimensies heen. Die van het aardse bestaan is ons wel bekend en dat we tijdens de periode in de baarmoeder ook van alles ervaren, wordt steeds duidelijker. Meer op de achtergrond echter, of vaak zelfs vergeten, is de periode die vooraf gaat aan een aardse incarnatie, evenals de afstemming waarin we terecht komen als en nadat we sterven. Welke samenhang er is tussen het verlaten van een vorig leven en het aanvangen van een nieuw leven, is ook behoorlijk onbekend bij de meeste mensen. Dat die samenhang bestaat is binnen het ervaringsgebied van de reïncarnatietherapie niet alleen duidelijk, het blijkt ook een uiterst boeiend, inzicht gevend en helend traject te zijn om gepaste aandacht aan te besteden.

Betrekkelijk eenvoudig zijn de herinneringen uit die ‘herbelevingsgebieden’ te bereiken. Een gebied waar antwoorden te vinden zijn op essentiële vragen. Waarom koos jij voor je vader en moeder, een groot of klein gezin, bepaalde ziektebeelden, kerkelijke achtergrond? Welke thema’s, aandoeningen en kwaliteiten zijn actueel binnen de nieuwe familieconstellatie en wat schiet je daarmee op? Ook vind je daar antwoorden op de vraag waarom en hoe de gebeurtenissen in jouw huidige leven moesten plaatsvinden. Mensen zijn vaak enorm verrast dat er zoveel informatie verkrijgbaar is, in het gebied dat zich vlak onder onze dagelijkse gedachten en beslommeringen bevindt. Geen suggestie, geen fantasie, geen lariekoek, nee gewoon wezenlijke inzichten over jezelf!

Tijdens deze lezing wordt je meegenomen op een reis van de reïncarnerende Ziel. Maarten deed als fulltime reïncarnatietherapeut in twintig jaar ongeveer 9000 sessies en heeft de hoofdlijnen en gemeenschappelijke delers van zijn bevindingen op een rijtje gezet. Het is bijzonder dat mensen uit alle werelddelen, die zich nooit verdiept hebben in vorige levens, trance, hypnose of dergelijke zaken, allemaal informatie naar de oppervlakte kunnen krijgen, over wezenlijke vraagstukken van hun vorige levens. Wellicht herken je jezelf erin.

Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie “Stille Wille” 
(Lid beroepsvereniging NVRT)  Maarten A. Oversier  www.maartenoversier.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.