29 april Lezing ‘De waarheid over alles’ door Dr. Johan Oldenkamp

Allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp is auteur van bijna veertig boeken en de grondlegger van Wholly Science. WhollyScience is de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit. In de achttiende eeuw is de bestudering van de fysieke wereld losgetrokken van de bestudering van de metafysische wereld. Het eerste werd vervolgens ondergebracht bij de universiteiten en het tweede bij de religies, waarbij met name het Vaticaan wordt bedoeld. Via Wholly Science heeft Johan beide werelden echter weer weten samen te brengen. Naast heel precies te kunnen aangeven wat er zoal niet klopt van wat de universiteiten en de religies beweren, heeft hij ook de ontbrekende delen opnieuw kunnen invullen, aan de hand van gevonden sporen van kennis uit lang vervlogen tijden. Meer informatie over Johan en over Wholly Science is te vinden op zijn tientalige website www.pateo.nl evenals in uitsluitend het Engels op http://whollyscience.org/ Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen doorgronden om het zo volledig te kunnen begrijpen.

Programma:
19:00 – 19:30 : inloop en voorpraten
19:30 – 20:45 : Deel 1 van Johan`s presentatie
20:45 – 21:00 : korte pauze
21:00 – 22:15 : Deel 2 van Johan`s presentatie
22:15 – 22:30 : napraten en uitloop

Aanmelding:
De aanmelding voor deze avond gaat via het sturen van een e-mailbericht naar: Siegerswoude @ Pateo.nl (zonder spaties). Bij het aanmelden van meerdere deelnemers ook graag hun namen en e-mailadressen vermelden.

Boeken:
Tijdens deze avond kunnen de nieuwste door Johan geschreven boeken worden aangeschaft. Klik hier: http://www.pateo.nl/boeken.htm om meer te lezen over deze boeken.
Wie minimaal één boek koopt, krijgt daarbij een gratis exemplaar van een Frontier Magazine (ter waarde van € 5,95), zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.