Pompoenmarkt 14 september

pompoenmarkt bij Bellefleur
Veel verschillende soorten pompoenen bij Bellefleur

Er zijn ook dit jaar weer meer dan 70 soorten pompoenen en kalebassen gezaaid in alle mogelijke kleuren, vormen en smaken. Dankzij de warmte van de laatste weken is de kwaliteit van de pompoenen uitstekend. Er is dan ook voor iedereen wel wat van zijn gading te vinden.

De markt is open van 10:00 tot 17:00 uur. Gedurende de dag brengt Bosfolk diverse bekende liedjes ten gehore. Marka van Bekkum en Jan Fokkema  zingen tweestemmig en spelen daarbij o,a, blokfluit en gitaar.

We serveren heerlijke huisgemaakte pompoensoep met vers gebakken brood, pompoen quiche, pompoenpannenkoeken en heerlijke pompoentaart!! Er is weer veel pompoenjam gemaakt en ook zijn er diverse ingemaakte producten uit eigen tuin te koop.

Kinderen kunnen de hele dag meedoen met workshops pompoen versieren begeleid door Jessica de Vries van Out of the Box Events en er worden er marshmallows geroosterd boven een vuurtje.

Overigens zijn er nu al dagelijks tussen 14:00 en 18:00 of op afspraak pompoenen verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.