17 september gezellige pompoenmarkt

pompoenmarkt 2016

pompoenmarkt 2016

Op 17 september organiseert Theeschenkerij Bellefleur weer een gezellige pompoenmarkt aan de Boskwei in Siegerswoude.

Er zijn dit jaar meer dan 70 soorten pompoenen en kalebassen gezaaid in alle mogelijke groottes, vormen en smaken. Ondanks de koele zomer is door de warmte van de laatste weken de kwaliteit van de pompoenen dit jaar uitstekend. Er is dan ook voor iedereen wel wat van zijn gading te vinden.

De markt is open vanaf 10 uur en er zijn die dag diverse optredens van Marka van Bekkum en Jan Fokkema die met o.a. blokfluit en gitaar en tweestemmige zang diverse bekende liedjes ten gehore brengen.

We serveren heerlijke huisgemaakte pompoensoep met vers gebakken brood, pompoen quiche en pompoentaart!! Ook is er sinaasappel-pompoenjam te proeven.Voor de kinderen zijn er de hele dag workshops pompoen versieren begeleid door Jessica de Vries van Out of the Box Events en ook worden er marshmallows geroosterd boven een vuurtje.

Overigens zijn er dagelijks tussen 14:00 en 18:00 of op afspraak pompoenen verkrijgbaar.

Wegens werkzaamheden is de Binnenwei tussen Ureterp en Siegerswoude vanaf 12 september afgesloten. Vanaf Ureterp is de Boskwei via Mounleane/ Beakendyk en vanaf Wijnjewoude via Mounleane /Mersken te bereiken.Kijk voor actuele informatie op: http://www.fryslan.frl/n917 of op onze website.

Van harte welkom!

2016-09-03 17.47.51

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.