“Lazy Sunday afternoon” met Eddie Mulder

eddie (1)

 

Op zondagmiddag 11 september ben je welkom vanaf 15.00 bij Bellefleur.
Dan speelt de bekende gitarist Eddie Mulder een akoestisch concert in onze gezellige ambiance. Eddie speelt deze middag nieuwe composities die te vinden zijn op zijn tweede solo-CD “Horizons”. Deze CD komt op 1 oktober officieel uit maar is deze middag alvast verkrijgbaar. Er zijn muzikale pareltjes te beluisteren die op zijn eerste CD “Dreamcatcher” zijn opgenomen en ook composities die zijn uitgebracht op eerder werk van bekende noordelijke Progbands zoals Leap Day, Trion  en Flamborough Head waarvan Eddie Mulder deel uitmaakt.

Eddie is de laatste tijd behoorlijk beïnvloed door de aanschaf van een bijzondere gitaar van de Ierse gitaarbouwer Dermott McIllroy waarmee hij in aanraking kwam via de The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart. De zuivere warme klanken van dit handgemaakte precisie-instrument inspireren hem bijna dagelijks tot het schrijven van nieuwe composities. Ook wordt Eddie enthousiast van zijn Australische gitaarheld Tommy Emanuel die met zijn unieke virtuositeit en performance  vele zalen wereldwijd in vervoering weet te brengen.

De middag wordt gehouden onder de noemer “Lazy Sunday Afternoon”. Dit houdt in dat bij de entreeprijs een kop koffie of thee bij binnenkomst en in de pauze lekkere hapjes en een consumptie zijn inbegrepen. Tijdig aanmelden via 06-48575067 of bellefleur@kpnmail.nl

Bij Theeschenkerij Bellefleur zijn er nu ook vele soorten pompoenen en kalebassen te bewonderen die op eigen grond zijn gekweekt. Op 17 september vindt hier een gezellige pompoenmarkt plaats vanaf 10:00 uur met live muziek en een grandioos kinderprogramma.

Webadressen: http://eddiemulder.nl/

https://www.youtube.com/watch?v=3s2ZAGArGsc

The Fellowship of Acoustics         www.tfoa.eu
McIlroy Guitars                              www.mcilroyguitars.co.ukeddie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.