Zondagmiddagconcert singer/ songwriter Caroline Cotter (Aus) 27 november

Caroline Cotter

Caroline Cotter

Op zondagmiddag 27 november speelt de in Australië geboren Singer/songwriter Caroline Cotter een akoestisch concert in de sfeervolle intieme ambiance van Bellefleur.

Het is een van de twee concerten die ze in deze tour in Nederland speelt en het belooft een bijzondere middag te worden. Caroline heeft een prachtige zuivere stem en is een begenadigd en bekroond liedjesschrijfster. Haar muziek neemt je mee over de hele wereld. Van een Parijse salon tot een Indiase Ashram, Van een bluegrass festival kampvuur tot de diepte van het menselijk hart.
In de afgelopen 15 jaar speelde, studeerde en reisde zei in 28 landen op 5 continenten en naast het Engels schrijft ze haar liedjes in het Spaans, Frans, Portugees, Italiaans en Sanskriet. Ze zoekt altijd naar een manier om de wereld naar haar publiek te brengen en door haar interculturele muziek hiermee contact te maken.

Haar laatste album “Dreaming as I do “ stond, toen het in februari 2015 uitkwam, een tijdlang op de 5e plaats in de Amerikaanse folk charts en is een uitgelezen mix van stijlen zoals vloeiende a capella, jazz en harmonieuze folk. Het album blijft de luisteraar verbazen.

Kijk en luister alvast op:  www.carolinecotter.com

www.facebook.com/CarolineCotterMusic

Het concert begint om 15:00 uur en je bent welkom vanaf 14:30. De entree is € 15,00
Wegens beperkt aantal plaatsen tijdig aanmelden op 06-48575067 of bellefleur@kpnmail.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.